EHV Promotions

Promotioneel textiel

EHV Promotions is leverancier van allerlei bedrukte en promotionele textiel. Op een innovatieve en meedenkende wijze kunnen wij u een zeer ruim aanbod doen op het gebied van promotionele- en bedrijfskleding.

Promotioneel en functioneel textiel is bestemd voor zowel organisaties als ook particulieren en de producten zijn al te bestellen vanaf 1 stuks tot grote oplages.

EHV Promotions_textiel_banner

Zeefdruk

Een van de meest gebruikte manieren om kleding te bedrukken is zeefdruk. Dit is op de meeste artikelen makkelijk te gebruiken. Denk daarbij aan polo’s, truien, jassen, maar ook paraplus, vlaggen en mokken. Zeefdrukken is vooral geschikt voor teksten en logo’s en vaak in grotere oplage.

Transfer flexprint

Een flexprint is een print die vanuit een folie word gemaakt. Door de folie blijft de transfer met opdruk soepel en kleurvast.  Het is een veel gebruikte manier om in lage aantallen een kwalitatief zeer goed eindresultaat te behalen tegen een scherpe prijs. Er hoeft bij deze manier van bedrukken bijvoorbeeld geen zeef gemaakt te worden zoals bij zeefdruk waardoor de opstartkosten lager uitvallen als andere methodes.

Borduring

Een tekst of logo borduren kan op diverse textielsoorten. Borduren is een duurzame en kwalitatief zeer goede manier om bedrijfskleding te personaliseren. Doordat er bij borduren en speciale borduurkaart wordt aangemaakt zijn er wel opstartkosten aan verbonden.