EHV Promotions

Beachvlag bestellen

Een beachvlag bestellen wordt steeds populairder. rechtmetrondetopEen aantal weken geleden is er een stukje geschreven op de website vlaggenleverancier.nl over hoe multifunctioneel beachvlaggen zijn. Hier is er toen geschreven dat beachvlaggen niet alleen gebruikt kunnen worden in de buurt van stranden, maar dat ze ook vaak gebruikt worden bij bijvoorbeeld tankstations of bij evenementen.

Beachvlaggen zijn uitermate geschikt bij evenementen of andere promotionele doeleinden. Wat de beachvlag zo geschikt maakt voor evenementen is de vorm van deze vlag. Deze vlaggen zijn verticaal in plaats van de ‘gewone’ vlaggen die horizontaal zijn. De verticale vorm van deze vlag zorgt ervoor dat het de aandacht trekt van voorbijgangers, waardoor zij eventueel uw evenement komen bezoeken of bij uw bedrijf binnenstappen. Het maakt niet uit hoeveel wind er staat, deze beachvlag blijft door de unieke vorm altijd open staan, waardoor uw logo altijd goed zichtbaar blijft.

Verplaatsen beachvlaggen

Een beachvlag is eenvoudig op te zetten en makkelijk te verplaatsen. Bij Vlaggenleverancier wordt de beachvlag altijd als complete set afgeleverd (met draagtas) met de keuze uit verschillende voetsoorten, namelijk:

-De standaard kruisvoet

-Kruisvoet luxe

-Watertank

-Parasolvoet

Bij de standaard kruisvoet is ons advies om er altijd een waterzak bij te kopen, waardoor de beachvlag onder alle weersomstandigheden stevig blijft staan. Deze waterzak is makkelijk met water te vullen.

Beachvlag bestellen

Wil u een beachvlag bestellen? U kunt nu een offerte aanvragen door het offerteformulier op de website van vlaggenleverancier.nl in te vullen. We sturen u de offerte dan geheel vrijblijvend toe. Heeft u specifieke vragen over een van onze producten, dan kunt u van van maandag tot vrijdag tussen 9:00uur en 17:30 alijd bellen naar 040-2125123 of mailen.

U kunt ook bij ons terecht voor andere vlaggen dan beachvlaggen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook gevelvlaggen, spandoeken en banieren in ons assortiment te vinden. U vindt bij Vlaggenleverancier altijd de juiste vlag voor iedere gelegenheid.