EHV Promotions

Nieuwe trend onder geslaagden

Er is een nieuwe trend ontstaan onder middelbaar scholieren die hun diploma hebben behaald. Vroeger werd de boekentas gezamenlijk met de Nederlandse vlag uitgehangen, tegenwoordig wordt steeds vaker de Nederlandse vlag vervangen door een unieke ‘geslaagden vlag‘ die vanuit de middelbare school aan de leerlingen wordt gegeven.

De laatste jaren ziet EHV Promotions de vraag naar deze speciale vlaggen stijgen. Ook dit jaar zijn er weer meer op maat gemaakte vlaggen geproduceerd voor tientallen middelbaar onderwijsinstellingen in Nederland. Stijn Ooievaar van EHV Promotions legt uit waardoor deze groei komt: ‘De scholen zien de vlag als een leuk presentje voor de leerlingen en meteen ook als een stukje scholen marketing omdat op de vlag de naam van de school gekoppeld wordt aan het woord ‘geslaagd’, wat natuurlijk voor succes staat. Voor de leerlingen is de vlag natuurlijk de perfecte manier om te laten zien dat ze geslaagd zijn!’

Win een compleet eindexamenfeest met je vlag!

Voor de leerlingen van de scholen is er dit jaar een leuke fotowedstrijd rondom de geslaagd vlaggen georganiseerd. Leerlingen kunnen 1 foto van zichzelf met de vlag uploaden via www.facebook.com/geslaagd . De geslaagde leerling met de foto die de meeste stemmen krijgt, wint een geheel verzorgd eindexamenfeest t.w.v. 1800,- euro! ‘Op deze manier stimuleren wij ook dat er online zichtbaarheid wordt gegenereerd aan de vlaggen van deze onderwijsinstellingen’ aldus Stijn Ooievaar van EHV Promotions.

 
Comments

No comments yet.